vineri, 19 septembrie 2008

HRANA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE (Partea I)

Ce este mai bun decât să fie însoţit prânzul nostru sau pizza de la cină de o COCA-COLA rece ... Nu cumva însă, în spatele acestora se ascunde ceva? Există ceva ce nu ştim?

Ce este, în fine, acest negru spumant lichid pe care-l numim Coca-Cola sau Pepsi-Cola? În Statele Unite ale Americii, poliţiştii cară două galoane de Coca-Cola într-un camion ca să cureţe sângele de pe drumuri în urma accidentelor. Dacă puneţi o friptură (o bucată de carne) într-un bol cu Coca-Cola va dispărea după două zile.

Acidul citric al Coca-Colei face să dispară toate petele colorate de pe suprafeţele sticloase şi de pe porţelanuri.
Ca să scoateţi rugina de pe apărătoarele cromate ale autovehiculelor frecaţi cu o bucată de folie de aluminiu mototolită şi înmuiată în Coca-Cola.

Ca să curăţaţi contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni vărsaţi peste acestea o Coca-Cola. Ca să slăbiţi un şurub ruginit (cu piuliţă) puneţi deasupra lui o cârpă înmuiată cu Coca-Cola pentru câteva minute. Petele de rugină, în general, se înlătură dintr-o singură mişcare dacă puneţi peste acestea o cârpă înmuiata cu Coca-Cola.

Firmele care dispun de Coca-Cola, o folosesc ca să cureţe motoarele camioanelor lor de mai bine de douăzeci de ani!

Informativ:
Valoarea medie a răcoritoarelor gazoase este de 3,4. Această cantitate de acid este suficient de puternică ca să dizolve dinţi şi oasele! Corpul nostru încetează să mai "construiască" oasele aproximativ la vârsta de 30 de ani.
După această vârstă oasele încep să se dizolve în fiecare an prin intermediul urinei noastre, depinzând însă întotdeauna de aciditatea mâncării pe care o ingeram.

Calciul diluat ajunge în artere, în vasele sanguine, în piele, în ţesuturi şi în diverse organe (în rinichi rezultatul este formarea pietrelor renale).
Răcoritoarele nu au deloc elemente naturale (în comparaţie cu vitaminele şi apa naturală). Conţin mult zahăr, au o mare aciditate şi coloranţi.

Exemplu:
Cineva a pus un dinte spart într-o sticlă cu Pepsi-Cola.Acesta a observat că după zece zile s-a dizolvat! Dinţii şi oasele sunt singurele părţi umane care rămân intacte destul de mult timp după moartea noastră.

Vă imaginaţi ce poate face această răcoritoare sensibilelor noastre intestine şi interiorul stomacului nostru, în ce hal poate ajunge?
Mai doriţi încă să beţi o Coca-Cola sau un Pepsi-Cola?

Niciun comentariu: